moviebook.se
FILMERFORUMNYHETERBIOKALENDERNVIDEOSGALORBLOGGBETYGMEDLEMLISTOR
ANNONS

Logga in
E-post
Lösenord
Glömt lösenord
E-post
Bli medlem
För- och efternamn
E-post
Lösenord
Repetera lösenord
Född (ÅÅÅÅ-MM-DD)
Moviebookare

Nu är det dags att parodisera Paranormal Activity-filmerna


Skrevs 5 maj 2013
Den nya filmen A Haunted House, som släpps den på DVD och Blu-ray den 5:e juni, kommer att göra parodi på alla fyra Paranormal Activity-filmerna. För manus och huvudroll står parodistjärnan Marlon Wayans för. Med i filmen är även bl.a. David Koechner, Nick Swardson, Cedric the Entertainer, Essence Atkins, Affion Crockett och Marlene Forte.
Taggar

A Haunted House (2013), Paranormal Activity (2007), Paranormal Activity 2 (2010), Paranormal Activity 3 (2011), Paranormal Activity 4 (2012), Marlon Wayans, David Koechner, Nick Swardson, Cedric the Entertainer, Essence Atkins, Affion Crockett, Marlene Forte

Cameron Diaz utkräver hämnd


Skrevs 4 maj 2013
I Cameron Diaz nya komedi så blir hon bedragen av sin pojkvän och går ihop hans hans fru för att utkräva hämnd. Med i filmen, som regisseras av Nick Cassavetes, får vi även se danska stjärnskottet Nikolaj Coster-Waldau, popdivan Nicki Minaj, vackra Leslie Mann, fotomodellen Kate Upton och Taylor Kinney m.fl. Filmen kommer att gå upp på den stora vita duken under nästa år.
Taggar

The Other Woman (2014), Cameron Diaz, Nick Cassavetes, Nikolaj Coster-Waldau, Nicki Minaj, Leslie Mann, Kate Upton, Taylor Kinney

Klassiska erotiska dramat 9 ½ vecka kommer äntligen på Blu-ray


Skrevs 30 april 2013
Nu kommer filmen som chockade en hel filmvärld när den kom även på Blu-ray! När Elisabeth (Kim Basinger) möter John (Mickey Rourke) är hon en intelligent, sofistikerad kvinna som har kontroll över sin tillvaro. Men Johns gåtfulla och frånvarande sätt fängslar henne och de störtar in i en stormig relation, en relation som så småningom intensifieras till en erotisk mardröm fylld av fantasier och dominans. Har du aldrig sett den är det dags nu - och för alla er filmsamlare är det läge att byta ut den repiga DVD:n. Den 15:e maj släpps den.
Taggar

9 ½ vecka (1986), Kim Basinger, Mickey Rourke

Arnolds nya kommer på DVD och Blu-ray i sommar


Skrevs 28 april 2013
Arnold Schwarzeneggers comback-film The Last Stand är klar för svenska marknaden och släpps på DVD och Blu-ray den 10 juli. Filmen handlar om en drogkartellsledare (Eduardo Noriega) som rymmer från fångtransporten, under ledning av FBI-agenten John Bannister (spelad av Forest Whitaker), till sin rättegång och hastar iväg till mexikanska gränsen, där det enda i hans väg är en sheriff (Arnold) och hans oerfaren personal. Med i filmen i övrigt är bl.a. Peter Stormare och Johnny Knoxville m.fl.
Taggar

The Last Stand (2013), Arnold Schwarzenegger, Eduardo Noriega, Forest Whitaker, Peter Stormare, Johnny Knoxville

Nu är Channing Tatums romantiska komedi 10 Years klar för svenska marknaden


Skrevs 21 april 2013
Till slut fick Nordisk film tummen ur och fick klart med att släppa Channing Tatums film 10 Yaers. Det blev enbart på DVD. Detta förmodligen för att filmen inte direkt drog fulla hus i USA. Med i filmen i övrigt är även Justin Long, Ari Graynor, Kate Mara och Lynn Collins m.fl.
Taggar

10 Years (2011), Channing Tatum, Justin Long, Ari Graynor, Kate Mara, Lynn Collins

Stallones nya actionthriller kommer på skiva i juni


Skrevs 21 april 2013
Efter en lång väntan är det klart att Bullet to the Head släpps på DVD och Blu-ray den 5:e juni. Den gick inte helt oväntat dåligt på bio i USA, men den kan ju vara bra ändå. För regin står Walter Hill (mest känd för komedier, actionfilmer och actionkomedier från 1980-talet så som 48 timmar och 48 timmer - igen). Med i filmen är även Christian Slater och några till.
Taggar

Bullet to the Head (2013), 48 timmar (1982), 48 timmar - igen (1990), Sylvester Stallone, Walter Hill, Christian Slater

Netflix-utmanaren Atflick hotas av konkurs


Skrevs 27 mars 2013
De skulle utmana Netflix. Men bara månader efter lanseringen hotas Marcus Starbergers Atflick av konkurs - efter att ett stort antal anställda inte fått betalt. ''Genom gott samarbete med flera av de globala aktörerna inom underhållningsindustrin kommer Atflick kunna erbjuda ett varierat och ständigt utökande utbud av film och TV-serier'', skriver bolaget på sajten. Bakom Atflick står bland annat den forne festfixaren Marcus Starberger, tillika en av upphovsmännen till Voddler, samt Hans Granqvist som tidigare arbetat med Netflix. Bolagets pressmeddelande vid lanseringen pekade ut just Netflix som huvudkonkurrent. Känns inte som att det är läge att bli kund där just nu.

Tarantinos favoritfilmer


Skrevs 12 mars 2013
Quentin Tarantino uppgav nyligen vilka hans egna favoriter var i en intervju. Dessa var:
 • Apocalypse (1979)
 • Björnligan (1976)
 • Carrie (1976)
 • Dazed and Confused (1993)
 • Den gode, den onde, den fule (1966)
 • Den stora flykten (1963)
 • Det ligger i blodet (1940)
 • Hajen (1975)
 • Ta mej igen... ''Taiger'' (1971)
 • Taxi Driver (1976)
 • Rolling Thunder (1977)
 • Fruktans lön (1977)
Taggar

Apocalypse (1979), Björnligan (1976), Carrie (1976), Dazed and Confused (1993), Den gode, den onde, den fule (1966), Den stora flykten (1963), Det ligger i blodet (1940), Hajen (1975), Ta mej igen... ''Taiger'' (1971), Taxi Driver (1976), Quentin Tarantino

SVT visar Searching for Sugar Man


Skrevs 26 februari 2013
Malik Bendjellouls Searching for Sugar Man kommer att visas i K Special lördag 31 augusti kl 21:30 i SVT1. SVT är samproducent till filmen, som vann en Oscar för Bästa dokumentärfilm. Searching for Sugar Man berättar om sökandet efter den amerikanska artisten Sixto Rodriguez, som förblev okänd i USA, men slog igenom på avstånd i Sydafrika på 1970-talet. Filmen är Malik Bendjellouls debut som dokumentärfilmare.
Taggar

Searching for Sugar Man (2012), Malik Bendjelloul

Två veckor kvar till premiären av andra säsongen av Anger Management


Skrevs 18 februari 2013
TV6 har gått ut och meddelat att den nya säsongen kommer att börja visas måndagen den fjärde mars, d.v.s. om två veckor. Den här säsongen kommer att bli betydligt längre - 44 avsnitt - än den första som bara var på 10 avsnitt. Återstår att om Charlie och de andra är bra.
Taggar

Anger Management (2012-...), Charlie Sheen
FÖRSTABAKÅT2NÄSTASISTA (46)

Senaste nyheterna på bio
Dum och dummare 2The JudgeSin City: A Dame to Kill ForThe BoxtrollsGentlemenA Most Wanted ManMedicinenTeenage Mutant Ninja TurtlesGuardians of the GalaxyApornas planet: UppgörelsenHemmaTransformers: Age of ExtinctionDraktränaren 2Deliver Us from Evil22 Jump Street
Senaste nyheterna på DVD
The JudgeBoyhood22 Jump StreetHerr Peabody & ShermanMaleficentThe Amazing Spider-Man 2Bill Cunningham New YorkSabotageBoktjuven300: Rise of an EmpireThe Monuments MenVampire AcademyHellbendersI, FrankensteinJulie
Hetaste kommande filmerna
FILMERFORUMNYHETERBIOKALENDERNVIDEOSGALORBLOGGBETYGMEDLEMLISTOR
©2007-2014, moviebook.se Twitter Facebook Senaste